Ledig tjänst hos KFAB

Kungsörs Fastighets AB söker Fastighetstekniker/Fastighetsskötare

Om arbetsplatsen

Har du erfarenhet av fastighetsskötsel? Skulle du beskriva dig som självgående, händig och serviceinriktad? Då kan det vara dig vi söker! Just nu söker vi en fastighetstekniker/fastighetsskötare till Kungsörs Fastighets AB.

Kungsörs Fastighets AB (KFAB) är Kungsörs kommuns allmännyttiga bostadsföretag. KFAB äger och förvaltar drygt 815 lägenheter, några affärslokaler och vissa äldreboenden samt förskolor. På KFAB jobbar 10 st medarbetare med administrativa uppgifter, uthyrning, ekonomi samt drift och underhåll av våra fastigheter. I rollen som fastighetstekniker/fastighetsskötare kommer du att ingå i ett arbetslag med fyra medarbetare. Du erbjuds en arbetsplats med god stämning, framåtanda och regelbunden kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker/fastighetsskötare kommer du att arbeta med service, drift och underhåll. Du kommer även att hantera besiktningar av våra lägenheter och följa upp uppdrag utförda av våra entreprenörer. Vi anlitar entreprenörer som utför en del arbetsuppgifter såsom måleri, golv, el, VVS och yttre skötsel. Vidare hanterar du felanmälningar via arbetsorder på telefon. Vi planerar att skapa en egen beredskapsorganisation där du också kommer att ingå.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har kunskap om och intresse för den teknik och de system som finns i fastigheter. Vidare har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Meriterande är om du har specialkunskaper inom ventilation och/eller el.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor. Vi tror att du är en person med stor vilja att hjälpa till och ställer gärna upp för människor runt om dig. Arbetet kräver en hög grad av självständighet och därför är det av stor vikt att du är driven och självgående. Du arbetar nära kunder dagligen och måste därför drivas av att leverera mycket god service.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare, med max 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid, tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan: Sista ansökningsdatum 2018-10-28. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Ansökan skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktpersoner: Lars Nydahl, 0227-415 15 eller Mats Åkerlund 0227-415 01