Hyresgästenkät utdelas 7/4

Dags för ny hyresgästenkät!

Nu är det dags för KFAB:s hyresgästenkät igen. Det har nu gått tre år sedan vi frågade alla våra hyresgäster vad de tycker om KFAB, sin lägenhet och allt vad som har med boendet att göra, så nu är det dags igen.

Vi kommer att gå runt i våra fastigheter tisdagen den 7 april under dagtid och dela ut våra enkäter som vi väldigt gärna vill att våra hyresgäster tar sig tid att svara på. P g a coronatider kommer vi att lägga enkäten i brevinkast/brevlåda/postbox.

Vid tidigare kundundersökningar som vi har genomfört, har ca 75% av våra hyresgäster svarat på enkäten. Vi hoppas nu att minst lika många besvarar enkäten och tycker till om sitt boende. Utifrån svaren från tidigare enkäter har vi genomfört en hel del förändringar och förbättringar samt fokuserat på de områden som våra hyresgäster har sett som det viktigaste.

Vi hoppas att vi får in många besvarade enkäter och vi kommer att presentera resultatet för er efter sommaren.

Nytt för i år är att ni som svarar på enkäten är med och tävlar om hyresreducering på 1000 kr. AktivBo kommer att dra 5 st vinnare som får en hyresreduktion på 1000 kr var. Så passa på att kunna påverka ditt boende.